Over “Levensloop”

IN VOORBEREIDING – DUS NOG NIET TE BOEKEN!

CD-OPNAMES
Op dit moment zijn we bezig met de afronding van de opnames van de Nederlandstalige CD “Ongrijpbaar”. Zodra deze CD klaar is, vormen de 12 nummers van die CD tevens de basis voor twee verschillende dienstvullende programma’s. Eén van die programma’s heeft de titel ‘Levensloop’ gekregen.

HET PROGRAMMA
‘Levensloop’ gaat over het leven met of zonder God. Samen met Asaf, de schrijver van Psalm 73, vraagt AWK zich af of het geloof eigenlijk wel meerwaarde heeft in dit leven. De teksten van de zelfgeschreven liedjes denken eerlijk na over deze vraag en er wordt geen genoegen genomen met een standaard-antwoord over later, in de hemel.

BIJBELSTUDIES
Op dit moment wordt er al gewerkt aan bijbelstudies, die bij dit programma horen. Elk lied van de CD krijgt een eigen bijbelstudie, die geschikt is voor verschillende leeftijden. Ze kunnen worden gebruikt bij tieners, maar net zo goed bij een gespreksgroep. Deze bijbelstudies zullen gratis op deze website worden aangeboden.

KOSTEN

€ 150,- (exclusief reiskosten)

We gaan er vanuit dat u zelf een geluidsinstallatie heeft en een geluidstechnicus. Moeten we nog een geluidsinstallatie meenemen (inclusief opbouwer/geluidstechnicus), dan brengen we daarvoor nog eens 100 euro extra in rekening.

LITURGISCHE INVULLING

Hoe ziet dit er uit in een kerkdienst (voorbeeld)?: